Remedii permanente pentru hemoroizii externi

Pot fi tratati hemoroizii externi?

In incercarea de a vindeca acesti hemoroizi externi, femeile si barbatii au descoperit foarte multe lucruri. Printre aceste lucruri se numara si cateva metode de micsorare a acestor hemoroizi externi deja existenti. S-au descoperit de asemenea si modalitati de prevenire a acestor hemoroizi externi, modalitati ce stau la indemana oricarei persoane ce dispune de rabdare si de o vointa de fier. Daca nu esti una dintre acele persoane, poti scapa de hemoroizi externi intr-un mod simplu, prin alegerea unei interventii chirurgicale dintr-o lista destul de mare. In afara acestor intreventii chirurgicale poti alege o metoda naturala si traditionala de tratare a acelor hemoroizi externi neplacuti, metoda ce poate varia in functie de necesitatile tale.

Cine este afectat?

Hemoroizii externi sunt o afectiune extrem de raspandita, mai ales in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 45 si 65 de ani, a femeilor insarcinate sau a persoanelor obeze. Nici copiii nu sunt feriti de hemoroizi externi, acestia putand fi afectati de la cele mai fragede varste. Factorul genetic este foarte important in aparitia acestor hemoroizi externi, asa ca daca esti constient ca o persoana din familia ta sufera sau a suferit in trecut de hemoroizi externi, incearca sa faci tot posibilul pentru a preveni aparitia acestora.

Cum se manifesta hemoroizii externii?

Un caz de hemoroizi externi, se poate trata cu ajutorul unor bai Sitz, dar cea mai buna metoda de tratare este prevenirea. Dupa cum spuneam, factorul genetic este unul foarte puternic, iar acesta combinat cu stresul cotidian si cu o digestie proasta poate rezulta, mai mult ca sigur, intr-un caz urat de hemoroizi externi. Asadar, incearca intotdeuna sa ai o dieta sanatoasa si echilbrata si rupe-te de stresul de zi cu zi pentru a nu fi afectat de hemoroizi externi.

Hemoroizi externi sunt cel mai des intalnit tip de hemoroizi si cel mai neplacut tip de asemenea. Disconfortul cauzat de hemoroizi externi este foarte mare, fapt ce ii face pe cei afectati sa caute tot felul de remedii. Acesti hemoroizi externi se formeaza atunci cand o vena sau un vas mai mic de sange, din zona anusului, se inflameaza din cauza pierderii elasticitatii. Elasticitatea dispare in timp din diverse motive, dar motivul principal este aplicarea de presiune constanta asupra acelor vase de sange care se transforma in hemoroizi externi. Simptomele sunt unele foarte neplacute si implica senzatii de mancarime si arsuri, dureri foarte mari si sangerari in cazurile foarte grave. In momentul in care o persoana cu hemoroizi externi observa sangerari, aceasta trebuie sa apeleze de urgenta la un medic specialist care sa inceapa un tratament local eficient inaintea aparitiei diverselor complicatii precum infectii si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *