Scapati de hemoroizii interni cu ligatura cu benzi de cauciuc

Daca toate remediile pentru hemoroizi interni aplicate acasa vor da gres, cum ar fi schimbarea dietei, consumarea mai multor legume, fructe si lichide, puteti recurge cu usurinta la tratarea acestor hemoroizi interni prin ligatia cu benzi de cauciuc.

Ligatura cu benzi de cauciuc si hemoroizii interni

La modul general, pacientii sunt foarte curiosi de durerea pe care o vor simti dupa ce se vor supune acestei proceduri de inlaturare pentru hemoroizi interni. Cele mai comune efecte ale acestei proceduri sunt durerile usoare. Disconfortul poate fi vindecat cu ajutorul unor analgezice usoare sau cu ajutorul odihnei la pat in anumite cazuri.
Disconfortul dispare incet incet dupa ce acei hemoroizi interni legati mor. Pacientii sunt astfel capabili de a-si continua viata in mod normal, fiind totusi nevoiti sa evite pe cat posibil ridicarea de greutati. Dupa o astfel de procedura de inlaturare pentru hemoroizi interni pacientii vor trebui sa tina legatura constant cu doctorul lor pentru a-i relata posibilele efecte secundare aparute, cum ar fi febra, dureri, sangerari anale sau incapacitatea de a urina cauzata de inflamari. Aceste efecte secundare, ale procedurii folosite in inlaturarea de hemoroizi interni, pot fi motivul aparitiei unor complicatii ale ligatiei cu benzi de cauciuc. La o perioada de maxim 10 zile de la efectuarea procedurii, pacientul ar trebuii sa mearga la doctor pentru control.

Cum se desfasoara procedura de ligatie cu benzi de cauciuc pentru hemoroizi interni?

Aceasta procedura specializata pentru hemoroizi interni consta in legarea hemoroizilor cu benzi de cauciuc speciale, in scopul intreruperii fluxului sanguin catre acestia, care in lipsa sangelui care ii „hraneste”, mor, fara o alta interventie.
Aceasta procedura poate cauza si ceva dureri care sa dureze de la o saptamana pana la 10 zile, adica atat cat este nevoie ca procedura sa-si faca efectul si acei hemoroizi sa moara si sa dispara. Procedura este una destul de simpla, si se poate face chiar si fara anestezie. Totusi daca exista mai mult de doi sau trei hemoroizi interni in curs de tratare, procedura se va realiza sub anestezie. Este de preferat sa se lege dintr-o data mai multi hemoroizi interni pentru a se evita reaplicarea procedurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *