Tratament pentru hemoroizi externi

Hemoroiizii sunt de 2 tipuri: externi si interni. Ambele tipuri de hemoroizi se pot trata foarte usor cu solutii naturiste.

Ce sunt hemoroizii?

Desi aceasta afectiune pare foarte dificil de tratat, in realitate exista multe tratamente naturiste si alopate care functioneaza foarte bine. Hemoroizii sunt o afectiune banala, dar care poate evolua, ca orice afectiune netratata, intr-o boala serioasa greu de tratat.

Foarte multe persoane dau dovada de ignoranta atunci cand vine vorba de o afectiune de genul hemoroizilor. Aceasta ignoranta se poate explica foarte usor, din cauza ca hemoroizii sunt o afectiune destul de stanjenitoare, poate starni rusinea in orice persoana afectata. Hemoroizii sunt foarte adesea insotiti si de un sentiment de teama constanta, aceasta teama datorandu-se in mare parte aceleiasi ignorante. Ei bine, acum este momentul sa facem lumina in cazul hemoroizilor pentru toata lumea. Hemoroizii sunt acele vase de sange din jurul anusului si din interiorul canalului anal care, supuse unei presiuni suplimentare cauzate de diversi factori, cedeaza in timp, isi pierd elasticitatea, se inflameaza, si creeaza neplaceri, cum ar fi dureri constante, mancarime si in cazurile mai severe, sangerari mai mult sau mai putin abundente.

De cate tipuri sunt hemoroizii?

Hemoroizii sunt de doua tipuri, interni si externi, aceste tipuri referindu-se la zona in care vasele de sange sunt afectate, si anume la interiorul canalului anal (in cazul hemoroizilor interni) si zona din jurul anusului (in cazul hemoroizilor externi). Acestea fiind spuse, putem trece la prezentarea unui tratament pentru hemoroizii externi, asa cum am anuntat inca de la inceputul acestui articol.

Hemoroizii externi pot provoca dureri insuportabile, pot da senzatii de mancarime inepuizabile si pot sangera foarte usor, in urma celor mai mici atingeri. Asadar, daca pana acum ai cautat un tratament hemoroizi externi, esti in locul potrivit.

Un tratament hemoroizi potrivit pentru acest tip este in mare parte format din schimbari ale modului de viata si ale dietei.

Aceste schimbari pot echilibra metabolismul si digestia, acest echilibru fiind vital in tratarea hemoroizilor dar trebuie combinat cu un tratament naturist (ceai, crema, supliment de fibre) pentru eliminarea in totalitate a hemoroizilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *