Tratamentul hemoroizilor trombozati

Tratamentul pentru hemoroizii trombozati este dificil si costisitor. In cazul in care hemoroizii s-au trombozat insemna ca ati ignorat foarte mult timp aceasta afectiune, iar acum s-a agravat.

Hemoroizii trombozati sunt destul de greu de tratat in comparatie cu hemoroizii in stadii inferioare. Din cauza cheagurilor de sange din interiorul lor, acestia cauzeaza dureri foarte mari, si capata un volum mult prea mare pentru un vas de sange din zona anala.

Tratamentul hemoroizilor trombozati presupune inlaturarea cheagurilor de sange si ameliorarea durerii. Aceste cheaguri se pot elimina fie prin scleroterapie, un tratament pentru hemoroizii trombozati care consta in injectarea unei substante in interiorul vasului de sange afectat, si care distruge cheagul de sange, fie prin folosirea laserului care are acelasi rezultat, si anume topirea propriu-zisa a cheagului de sange si restrangerea acestuia la dimensiuni normale.

Aceste doua tipuri de tratament se pot urma cu incredere, fiind doua interventii chirurgicale minim invazive si care nu necesita o perioada de recuperare majora. Costurile pot fi destul de ridicate, dar nu aveti alta solutie tinand cont ca pana acum nu ati facut nimic pentru a nu ajunge in aceasta situatie.

Hemoroizii sunt o afectiune foarte neplacuta si foarte dureroasa. Aceasta afeciune poate fi una foarte periculoasa, daca nu este tratata sau diagnosticata corespunzator. Din fericire, daca suferi de hemoroizi este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de tratament pe care le poti aborda, cum ar fi cele chirurgicale, non chirurgicale, naturale sau neconventionale.

4 comentarii la „Tratamentul hemoroizilor trombozati

 1. D.E.R.

  Bună ziua.Spuneţi-mi,vă rog,în cazul unei hemoroid extern trombozat căruia i s-a făcut o incizie(nu am avut simptome,ci doar 2-3 zile de durere şi brusc s-a trombozat,ajungand în cele din urmă la spital unde mi s-a făcut incizia) mai este nevoie de vreo altă procedură chirurgicală(gen:legarea lui)? Sau se poate vindeca şi cu tratament acasă? Sau dacă merită să încerc cu tratament? Vă multumesc din inimă.

  Răspunde
  1. hemodin Autor articol

   Buna ziua,

   Daca tromboza a fost inlaturata, vindecarea se poate face si prin tratamente la domiciliu. Decizia de ligaturare a hemoroizilor va apartine. Ligaturarea nu este obligatorie dupa un episod de tromboza hemoroidala, dar este o optiune care trebuie avuta in vedere in cazul in care hemoroidul nu cedeaza la tratamente naturiste.

   Daca doriti sa incercati un tratament naturist, atunci va recomand produsele hemostop – tratament intern, extern si prin dieta.

   Multa sanatate!

   Răspunde
 2. D.E.R.

  Vă multumesc din inimă.După incizie mi s-a spus sa revin la control si să nu stau aşa să sangereze să vin ca sa-l ligatureze.Din acest motiv eram nedumerită şi nu stiam ce să fac,deoarece nu a sangerat deloc şi în plus da semne de vindecare.Acum ştiu ca mâine merg doar la control.Vă multumesc încă o dată.Multa sănătate!Ca fără ea..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *