Trateaza hemoroizii fara medic

Trateaza hemoroizii fara ajutorul medicului

Boala hemoroidala este o boala care se poate trata relativ usor. In acest sens nu este nevoie neaparata de interventia unui medic pentru inlaturarea acestei boli. Foarte important: aici ne referim doar in cazul hemoroizilor de gradul 1 si 2. Hemoroizii de gradul 3 si 4 sunt forme mai grave ale acestei boli. In cazul hemoroizilor de gradul 3 si 4, tratamentul acestora poate consta intr-o interventie chirurgicala si astfel este necesara interventia medicului specialist.

Tratamentul bolii hemoroidale este unul extrem de simplist si se poate face chiar de la domiciliul celui afectat. Trebuie subliniat faptul ca acest tratament este bun si pentru alte boli, precum: fisurile anale, constipatia sau alte boli ale rectului.

Shredded Wheat and Banana

Tratamente pentru boala hemoroidala

Unul dintre cele mai bune tratamente pentru aceasta boala consta intr-un aport insemnat de fibre si vitamine.  Un aport insemnat de fibre inseamna o cantitate de cuprinsa intre 20 si 30 grame in fiecare zi. Desigur ca aceste fibre se pot consuma sau dizolva in diverse alte alimente, precum  iaurtul. Fibrele ajuta foarte mult in procesul eliminarii scaunului, deoarece odata consummate, acestea impiedica aparitia constipatiei.

Cu toate ca nu ar trebui sa fie chiar un tratament, ( ar trebui sa fie obligatorie pentru toti omenii, fie ca au sau nu hemoroizi ), hidratarea este o forma viabila de tratament. O buna hidratare ajuta extrem de mult intreg organismul. Cei care au hemoroizi trebuie sa stie ca o buna hidratare va impiedica aparitia constipatiei si astfel scaunele vor deveni mai usor de eliminat si mai moi.  Trebuie sa precizam ca o buna hidratare se poate face doar consumand minim 2 litri de lichide in fiecare zi. De asemenea, nu orice fel de lihcide sunt bune pentru o hidratare optima. Cele mai bune lichide pentru hidratare sunt: apa, ceaiurile naturiste si sucurile naturale. Este de preferat ca bauturile alcoolie, diversele bauturi carbogazoase, energizantele, cafeaua sau orice bautura care poate favoriza consitpatia sa fie evitata sau consumata cu moderatie.

trateaza hemoroizii fara medic

O alta forma de tratament extrem de buna o reprezinta cremele naturiste. Aceste unguente sunt realizate 100% din plante  si nu prezinta nici un fel de reactii adverse. De cele mai multe ori cremele ajuta foarte mult pacientii. Cremele naturiste se aplica direct pe zona afectata. Crema se aplica intr-un strat subtire, printr-un masaj usor. Odata aplicata, o crema naturista va reda un confort mult sporit pacientului, in sensul ca vor disparea mancarimile si iritatiile provocate de hemoroizi.

tratament naturist pentru hemoroizi

Baile de sezut sunt si ele una dintre cele mai bune forme de tratament pentru combaterea si inlaturarea bolii hemoroidale. Baile de sezut au rolul de a calma durerile, iritatiile si mancarimile provocate de boala hemoroidala. Totodata, baile de sezut au rolul de a curata foarte bine zona anala si astfel igiena va fi una corespunzatoare. Daca aveti hemoroizi, este recomandat sa faceti 3 – 4 bai de sezut in fiecare zi. Seara inainte de culcare, imediat dupa ce ati facut aceste bai, trebuie sa lasati zona anala sa se usuce. Imediat dupa uscare puteti aplica o crema naturista. Toate acestea vor elimina durerile si vor grabi procesul de vindecare al bolii hemoroidale.

trateaza hemoroizii cu ajutorul plantelor

Evitarea sedentarismului este unul dintre pasii obligatorii care trebuie urmati in cazul in care doriti sa va tratati de boala hemoroidala. Sedentarismul este unul dintre factorii principali care contribuie la aparitia si la dezvoltarea acestei boli. In acest sens este indicat sa faceti zilnic cateva exercitii fizice sau cateva plimbari relaxante. De asemenea, daca aveti o munca de birou este indicat ca la fiecare ora petrecuta pe scaun sa luati o pauza de aproximativ 10 minute pentru a va ridica de pe scaun si a va pune putin in miscare. Totodata este recomandat sa nu petreceti foarte mult timp pe vasul de toaleta. Daca tineti cont de toate aceste forme de tratament ( destul de simple ) cu siguranta veti scapa de aceasta boala dureroasa, intr-un timp foarte scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *